Arkiv

Filmer

Se filmer om 24-timmarssegling runt om i världen. Filmerna är en sammanställning av filmer från både deltagare och arrangörer. Du får följa seglare i många olika sorters båtar. En del ser 24-timmarsseglingarna som hård kappsegling, andra som en skön avslappning.

Gemensamt är att vi alla uppskattar en segling som syftar till gott sjömansskap, långfärdstrim och navigationsrutin.

Dela och kommentera gärna filmerna så att andra får se skön segling!

Har du en egen film som du vill få inlänkad, eller har du hittat någon på nätet? Mejla info@24-timmars.nu eller skriv en kommentar på någon av filmerna.

Vinden svek bottenhavet!

En kall vår och gastar som inte kommit ur vinteridet gjorde att endast tre båtar startade i Bottenhavet! Alla ändrade också från 24 till tolv timmar p g a besättningsbrist.Men tre båtar är fler än noll! Så nu kör vi!Besättningen

Kategori: Filmer, Okategoriserade

Bottenhavet startar upp igen!

24-timmars har vilat i Bottenhavet sedan slutet av 90-talet men nu har några entusiaster bestämt att köra igång igen! Vi startar med juniupplagan och begränsar oss till 12; 24 och 48 timmar. tanken är att locka med våra ljusa juninätter!

Arrangör: Bottenvikskretsen
Kategori: Filmer, Okategoriserade

Nya och garvade deltagare inför 24-timmarsseglingarna 2016

Sommaren närmar sig och det börjar bli dags att planera för årets 24-timmars. Vi träffade några seglare på årets torrsegling i Nacka, som har kommit en bit på väg i planeringen.  

Arrangör: Stockholmskretsen
Kategori: Filmer

Vindö 40:an Gloria Mundi under höstseglingen 2015

Vindö 40:an Gloria Mundi under 24-timmarsseglingarna hösten 2015. Foto: Anders Torwald.

Vindö 40:an SWE 582 Gloria Mundi seglade 24-timmarsseglingen på västkusten hösten 2015. Det började med en lugn segling från Björlanda men vinden ökade, strömmen satte emot och det blev en tuff segling som besättningen klarade fint tack vare bra planering.

Arrangör: Västkustkretsen
Kategori: Filmer

Carreran Sagas premiär i Ensamseglingen

Victor Gillander på Carrera Helmsman "Saga" seglar Ensamseglingen 2015 i Stockholm

Victor Gillander premiärseglade med Carrera Helmsman Saga under 2015 års Ensamsegling i Stockholm. Se den häftiga filmen. 

Etiketter:
Arrangör: Stockholmskretsen
Kategori: Filmer