Arkiv

Resultat och referat

2020 års plaketter Svealandskusten och Jungfrukusten

Traditionellt brukar årets 24-timmarsplaketter delas ut på SXK Stockholmskretsens årsmöte. 2020 hölls ju kretsårsmötet digitalt så plaketterna skickades ut med brev. Undantaget var en ”silverplakett med emalj i högre serie” för 8000 M plakettdistans till Bengt Agild samt en bronsplakett

Kategori: Okategoriserade, Resultat och referat

Fin höstregatta i Stockholm

Har du bilder och berättelser som vi får visa här? Mejla stefan@24-timmars.nu. Tagga med #24segling när du publicerar på nätet.

Kategori: Resultat och referat

Rapport från höstseglingen i Stockholm

Johannes och Mark på Scampi SWE 5213 Vindil. Foto: Stefan Pettersson

Höstens 24-timmarssegling i Stockhom präglades av ett frontsystem som passerade med regn och svaga under lördagseftermiddagen. Före och efter fronten var vindarna fina. Natten mellan lördag och söndag var klar och ljum med vindar på västsidan. Det var mycket stjärnklart.

Arrangör: Stockholmskretsen
Kategori: Resultat och referat

Åskfront stoppade många 24-timmarsseglare

Roger styr som en gud mot solnedgången på höstens 24-timmarssegling. Foto: Stefan Pettersson CC (BY-SA)

Då har vi seglat höstens 24-timmarssegling i Stockholm. Seglingarna präglades av ett flackt lågtryck och en rad av frontpassager. Vädret varierade stort under den period vi hade seglare ute. Stiltje på fredagen, starka vindar på lördagen och kraftig åska natten

Etiketter: , ,
Arrangör: Stockholmskretsen
Kategori: Resultat och referat

Referat från höstseglingen 2013 i Stockholm

Båtar vid brygga i Björkvik, Ingarö efter 24-timmars segling.

Jubileumssegling med gemensam samling, första helgen i september. För 70 år sedan, hösten 1943, seglades den första 24-timmars­seglingen. Vi firade med att göra höstseglingen 2013 till en jubileums­segling med gemensam middag på Bistro Björkvik, Ingarö, lördagen 31 augusti.

Etiketter:
Arrangör: Stockholmskretsen
Kategori: Resultat och referat